Uitleg per kaart

VOORWAARDEN EN UITLEG PER PREPAID TEGOED KAART

 

 1. Voorwaarden App Store & iTunes tegoed €15/€25/€50/€100
 2. Voorwaarden Battle.net Blizzard Entertainment €20/€25,98
 3. Voorwaarden Bol.com €10/€20/€50
 4. Voorwaarden Facebook €10/€20
 5. Voorwaarden Fonq.nl tegoed €10/€20
 6. Voorwaarden Google Play €15/€25/€50
 7. Voorwaarden Media Markt webwinkel tegoed €10/€20/€50
 8. Voorwaarden Netflix €15/€25/€50
 9. Voorwaarden Nintendo eShop Card
 10. Voorwaarden Origin €15/€30
 11. Voorwaarden Paysafe €10/€25/€50
 12. Voorwaarden Playstation €10/€20/€50
 13. Voorwaarden Playstation 1.050/2.200 punten voor PS4
 14. Voorwaarden PlaystationPlus Lidmaatschap van 3 maanden / Lidmaatschap van 12 maanden
 15. Voorwaarden Spotify Gift Card €10/€30
 16. Voorwaarden Steam €20/€50
 17. Voorwaarden Wehkamp €10/€20/€50
 18. Voorwaarden XBOX Gift Card €10/€25
 19. Voorwaarden XBOX Live Gold 3 maanden
 20. Voorwaarden Zalando.nl tegoed €10/€20/€50

 

Voorwaarden App Store & iTunes tegoed €15/€25/€50/€100

Te gebruiken voor apps, games, muziek, films, boeken en iCloud. Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruikersvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de code of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. Alle rechten voorbehouden.

Verzilveren

1. Ga naar appstore.com/redeem

2. Voer de code in

Voor hulp: support.apple.com/giftcard

 

Voorwaarden Battle.net Blizzard Entertainment €20/€25,98

Blizzard account en internetverbinding vereist. Deze kaart wordt verkocht aan jou namens Blizzard Entertainment SAS. De waarde van deze kaart kan alleen aan een Blizzard-tegoed worden toegevoegd en hiervoor is een Blizzard-account nodig welke onderhevig is aan aanvaarding van de Blizzard Licentie Overeenkomst voor eindgebruikers en de verkoopvoorwaarden. Je moet meerderjarig zijn om Blizzard-tegoed te gebruiken. Blizzard-tegoed kan worden gebruikt om verschillende Blizzard diensten aan te kopen. Restitutie en uitwisseling uitgesloten. © 2017 Blizzard Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle benoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Blizzard-tegoed is de nieuwe naam voor Battle.net-tegoed.

Verzilveren

1. Ga naar blizzard.com/code

2. Creëer een GRATIS Blizzard-account. Als je al een account hebt, log dan in.

3. Voer de code in.

4. Jouw Blizzard-tegoed is nu opgeladen en klaar voor gebruik. Je kan het tegoed spenderen aan jouw Blizzard game naar keuze.

 

Voorwaarden Bol.com €10/€20/€50

In aanvulling op de Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door bol.com b.v. (‘bol.com’) uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een bol.com cadeaubon aanvaard je deze cadeaubonnenvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven. Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek van bol.com te worden verstrekt. Bol.com behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaubon (in geval van elektronische cadeaubon de e-mail die door bol.com of een door bol.com aangewezen derde partij aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. Voor verdere cadeaubonvoorwaarden van bol.com, zie: bol.com/nl/m/voorwaarden/cadeaubonvoorwaarden/index.html

Verzilveren

1. Ga naar bol.com en plaats artikelen in je winkelwagentje

2. Ga verder naar bestellen

3. Voer het kaartnummer in en klik op ‘toevoegen’

4. Voer de PIN-code in

5. Je kunt nu met je cadeaukaart betalen

 

Voorwaarden Facebook €10/€20

Deze kaart mag op Facebook alleen gebruikt worden door personen van 13 jaar en ouder. Om deze kaart in gebruik te nemen ga je naar www.facebook.com/giftcards/redeem. Toegang tot het Internet is hiervoor een vereiste (extra kosten kunnen geheven worden). De volledige waarde van deze kaart wordt op het moment van het invoeren van de PIN-code in mindering gebracht. Het is niet mogelijk de waarde van de kaart in delen te gebruiken. Deze kaart is niet inwisselbaar voor contant geld en kan ook niet geretourneerd worden voor terugbetaling in contanten, geruild worden of worden doorverkocht (tenzij toegestaan door de wet). De datum van uitgifte van deze kaart is de datum van aankoop, zoals weergegeven op het aankoopbewijs. Voor verloren, gestolen, beschadigde kaarten of voor kaarten die zonder toestemming zijn gebruikt zal geen vergoeding of krediet worden verstrekt. Op het gebruik van deze kaart zijn de Facebook Betalingsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden zijn te vinden op www.facebook.com/payments_terms. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving en voorzover toegestaan door de toepasselijke wet- en regelgeving. Deze kaart wordt uitgegeven door Facebook Payments Inc.

Verzilveren

Om je Facebook Gift Card in te wisselen:

1. Ga naar www.facebook.com/giftcards/redeem.

2. Volg de gebruiksinstructies.

3. Vul de verkregen PIN-code in wanneer hierom gevraagd wordt.

 

Voorwaarden Fonq.nl tegoed €10/€20

Verzilver de code op fonQ.nl. Geldig tot 1,5 jaar na uitgifte. Waardecheck en voorwaarden: fonQ.nl/giftcard.

Verzilveren

Volg de stappen op fonQ.nl/giftcard-inwisselen/

 

Voorwaarden Google Play €15/€25/€50

Algemene voorwaarden: Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor personen vanaf 13 jaar, woonachtig in Nederland. Voor activering en gebruik is een Google Payments-account en internettoegang noodzakelijk. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed, dat alleen kan worden gebruikt voor aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en abonnementen, tenzij specifiek vermeld (zie hiervoor de volledige voorwaarden). Andere beperkingen op aankopen kunnen worden toegepast. Geen gebruikskosten of vervaldatum. Terugbetaling van aankooptransacties geschiedt door creditering van het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen, kan niet worden opgewaardeerd, kan niet worden gecombineerd met tegoed anders dan Google Play-tegoed, kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. De limieten van Google Payments zijn van toepassing. Bij aankoop wordt men eigenaar van de Cadeaubon en draagt men het risico van verlies of ongeautoriseerd gebruik. Ga daarom zorgvoldig om met de Cadeaubon. Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude. Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Voor hulp ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp. © 2015 Google Commerce Limited. Alle rechten voorbehouden

Verzilveren

Code inwisselen via internet:

1. Ga naar play.google.com/inwisselen.

2. Voer de verkregen code van de cadeaubon in.

3. Begin met winkelen. De waarde van uw cadeaubon wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed.

 

Code inwisselen via een Android-telefoon of -tablet.

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-telefoon of -tablet.

2. Selecteer Inwisselen.

3. Voer de verkregen code van de cadeaubon in.

4. Begin met winkelen. De waarde van uw cadeaubon wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed.

 

Voorwaarden Media Markt webwinkel tegoed €10/€20/€50

Behandel deze code alsof het contant geld is. In geval van diefstal wordt de code niet vervangen. De code is geldig op de webshop en de download shop. De code is niet persoonsgebonden en is overdraagbaar. Een uitstaand saldo op de kaart wordt niet contant uitgekeerd. Over het uitstaande bedrag wordt geen rente vergoed. De code is vijf jaar geldig. De algemene verkoopvoorwaarde zijn van toepasing; deze zijn te vinden op mediamarkt.nl en op te vragen in de vestigingen.

Verzilveren

1. Kies bij de betaalmodule welke betaalwijze je wenst.

2. Voer beide codes (de kaartcode en de veiligheidscode) in.

 

Voorwaarden Netflix €15/€25/€50

Cadeaubons kunnen worden ingewisseld voor een Netflix-abonnement in alle landen waar de Netflix-service wordt aangeboden in Europa. Een nieuw of bestaand Netflix-account is vereist en dit is op zijn beurt onderhavig aan de voorafgaande aanvaarding van de licentie en gebruiksvoorwaarden, alsook de beschikbaarheid van compatibele software, hardware en een interverbinding (wat tevens extra kosten kan inhouden). Om een Netflix-account te openen, moet je minstens 18 jaar oud of meerderjarig zijn in je rechtsgebied. Cadeaubons kunnen worden ingewisseld op www.netflix.nl/cadeau. De maandelijkse lidmaatschapskosten zijn gebaseerd op het door jou gekozen abonnement. Deze kaart kan slechts eenmaal worden gebruikt. De geldwaarde ervan wordt volledig bijgeschreven op je Netflix-account van zodra de kaart is ingewisseld. Cadeaubonnen worden niet terugbetaald (in geld of anderszins), behalve voor zover dit is vereist door de toepasselijke wetgeving. Er kunnen beperkingen gelden voor combinaties met andere aanbiedingen. Het risico van toevallig verlies, vernietiging of beschadiging gaat over op de koper na aankoop van de kaart door de koper. Netflix is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of onbevoegd gebruik van cadeaubons. In het geval  dat een cadeaubon niet functioneert, is de enige mogelijkheid tot verhaal de vervanging van deze cadeaubon. De volledige voorwaarden zijn van toepassing. Je kunt deze raadplegen op www.netflix.nl/cadeauvoorwaarden. Kaart uitgegeven door Netflix International B.V.

Verzilveren:

1. Ga naar www.netflix.nl/cadeau.

2. Voer de verkregen pincode in.

 

Voorwaarden Nintendo eShop Card

Gebruik deze Nintendo eShop Card om jouw Nintendo Points of Nintendo eShop-tegoed aan te vullen.

1. Om deze Nintendo eShop Card in te wisselen dien je te beschikken over een Wii U, Wii, Nintendo DSi, Nintendo Dsi XL, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS, een winkelaccount op het betreffende systeem en een draadloze breedbandinternetverbinding. Voor het inwisselen gelden de algemene voorwaarden voor de betreffende winkelaccount en het inwisselen is afhankelijk van de beschikbaarheid van de respectieve dienst in het land van inwisseling. Als je nog geen 18 jaar bent, dient je ouder of voogd deze algemene voorwaarden te lezen en akkoord te bevinden. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden van de verschillende winkeldiensten op ms.nintendo-europe.com/terms/ Kijk voor informatie over de Nintendo eShop Card op www.nintendo.eu.

2. Deze kaart:

(a) kan uitsluitend worden gebruikt in combinatie met Nintendo-systemen die zijn bedoeld voor distributie in de EER en Zwitserland, en moet worden ingewisseld in landen waar dezelfde valuta als de kaart wordt gebruikt.

(b) kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde. De waarde van deze kaart kan niet worden verdeeld over verschillende Nintendo-systemen of verschillende winkelaccounts.

(c) kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.

(d) zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

3. Volg in alle gevallen de instructies op het scherm, verwijder de zilverkleurige strip of deze kaart wanneer je daartoe wordt geïnstrueerd en voer de getallen nauwkeurig conform de instructie in.

Verzilveren: 

Stap 1: Open de Nintendo eShop door op de ‘oranje winkeltas’ te klikken (Dit kan benoemd zijn als Puntenmenu, Add Nintendo DSi Points of Tegoed aanvullen).

Stap 2: Klik in het linkermenu op tegoed.

Stap 3: Druk op Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card.

Stap 4: Voer jouw digitale Nintendo Code.

Stap 5: Druk nu op ‘Oke’ om het tegoed aan je account toe te voegen.

 

Voorwaarden Origin €15/€30
Voordelen van de Origin digitale kaskaart:

– Veilig aankopen doen

– Geen creditcard vereist

– Snel kopen, snel downloaden

Deze Origin digitale Kaskaart (‘EA Kaskaart’) is uitgegeven door EA Swiss Sàrl en is inwisselbaar op http://ea.com/gamecard voor gebruik in EA Online-winkels waar EA Kaskaarten gebruikt kunnen worden. Deze winkels worden van tijd tot tijd door EA bekendgemaakt. Deze kaart kan slechts één keer worden ingewisseld. Voor het inwisselen van de EA Kaskaart, internettoegang en de registratie van een EA Origin-account heeft u een EA Wallet nodig en moet u akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de EA Wallet en de EA Kaskaart (zie www.ea.com/eacardwalletterms), de servicevoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid (zie www.ea.com/nl). U kunt deze EA Kaskaart alleen inwisselen via een EA Wallet in dezelfde valuta. U kunt één EA Wallet openen en gebruiken, dus het inwisselen van EA Kaskaarten in meerdere valuta is niet toegstaan. Deze kaart is alleen geldig in Nederland en u moet woonachtig zijn in Nederland. Om uw EA Kaskaart te gebruiken met het EA Origin-account in Nederland, moet u minstens 16 jaar oud zijn. Electronic Arts Inc. Behoudt het recht voor om deze kaart te laten verlopen indien deze niet wordt ingewisseld. Electronic Arts Inc. Behoudt tevens het recht voor om de tegoeden die via de EA Wallet worden uitgegeven binnen 3 jaar na de aankoopdatum te laten verlopen. EA laat de tegoeden in uw EA Wallet verlopen bij sluiting van de EA Wallet-dienst, mits EA u hierover minstens 3 jaar van tevoren informeert.

Verzilveren:

1. Ga naar http://ea.com/gamecard in je webbrowser.

2. Volg hier de instructies om het saldo van je kaart in te wisselen.

 

Voorwaarden Paysafecard €10/€25/€50

Zie: https://www.paysafecard.com/nl-nl/alg- vw/

Verzilveren:

– Ga naar www.paysafecard.com
– Kies webshop en product.
– Kies paysafecard als betalingsmethode.
– Toets de PINcode in – KLAAR!

 

Voorwaarden Playstation €10/€20/€50

Deze voucher met code is uitgegeven oor Sony NetworkEntertainment Europe Limited en is uitsluitend inwisselbaar bij de uitgevende instelling door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network (SEN) master-account (voorheen bekend als PlaystationNetwork master-account) geregistreerd in Nederland, om een SEN portefeuille vol te storten. SEN accounts zijn onderworpen aan de SEN Algemene Servicevoorwaarden / Gebruikersovereenkomst. SEN portefeuille tegoeden kunnen door gebruikers die een SEN master-account hebben dat geregistreerd is in Nederland, worden gebruikt voor betaling van diensten en producten uit de PlaystationStore. Een Playstation 3, PSP (PlaystationPortable), Playstation Vita, PS4-systeem of een ander Sony compatibel systeem is vereist alsmede breedband, Wi-Fi of 3G internetverbinding (afhankelijk van uw Sony systeem). Gebruiker is verantwoordelijk voor de aansluitkosten van internet. Deze voucher is niet inwisselbaar voor cash geld en kan niet doorverkocht of anderszins ingewisseld worden. hij wordt niet vervangen bij verlies, diefstal, of ander gebruik zonder uw toestemming en is geldig voor eenmalig gebruik. Hij verloopt 12 maanden na aankoopdatum. Voor volledige voorwaarden ga naar www.sonyentertainmentnetwork.com/legal.

Verzilveren:

1. Maak je eigen Sony Entertainment Network account aan op eu.playstation.com/registration.

2. Meld je aan voor de PlayStation®Store of de online winkel.

3. Selecteer de optie “Codes inlossen” (tik voor PS Vita eerst op het optiepictogram onder in het scherm).

4. Voer de twaalfcijferige vouchercode in en selecteer “Doorgaan”.

5. Volg de instructies op het scherm om de vouchercode in te lossen.

 

Voorwaarden Playstation 1.050/2.200 punten voor PS4

Deze voucher met code is uitgegeven door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited en is uitsluitend in te lossen bij de uitgevende instelling door gebruikers van een SEN-account (voorheen bekend als PlayStationNetwork-account) geregistreerd in Nederland. Om vouchers met code in te lossen tegen content/services met een leeftijdsclassificatie van 18 jaar, moeten gebruikers een SEN master-account hebben en 18 jaar of ouder zijn. Overigens dienen gebruikers minimaal 7 jaar oud te zijn en indien jonger dan 18 toestemming van hun ouders te hebben. Extra leeftijdsbeperkingen kunnen gelden. SEN-accounts zijn onderworpen aan de Algemene Servicevoorwaarden van PSN, de Gebruiksvoorwaarden voor software en aan eventueel specifieke aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de content/services. Indien u deze voorwaarden niet wilt aanvaarden, koop deze voucher met code dan niet. Een Playstation 3, PSP (PlaystationPortable), PlaystationVita, Playstation 4-systeem of een compatibel Sony-systeem is vereist alsmede een breedband-Wi-Fi- of 3G-internetverbinding (afhankelijk van uw Sony-systeem). De gebruiker is verantwoordelijk voor de kosten van de internetverbinding. Online multiplayer-functionaliteit op Playstation 4 (indien van toepassing voor de relevante content/services) is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers met een betaald PlaystationPlus-abonnement. Deze voucher met code is niet in te lossen voor contant geld en kan niet doorverkocht of anderszins ingelost worden. hij wordt niet vervangen bij verlies, diefstal, of ander gebruik zonder uw toestemming en kan slechts eenmalig gebruikt worden. Hij verloopt 12 maanden na aankoopdatum. Ga voor de volledige voorwaarden naar eu.playstation.com/legal. FIFA 18 voor PS4 (apart verkrijgbaar), alle game-updates, internetverbinding en EA-account vereist om te kunnen spelen. Vervalt 12 maanden na aankoopdatum.

Verzilveren:

1. Maak je eigen Sony Entertainment Network account aan op eu.playstation.com/registration of meld je aan bij een bestaand account.

2. Ga naar de PlaystationStore of onze online winkel.

3. Selecteer de optie ‘Codes inlossen’.

4. Voer de twaalfcijferige voucher code in en selecteer ‘Doorgaan’.

5. Volg de instructies op het scherm om de voucher code in te lossen.

 

Voorwaarden PlaystationPlus Lidmaatschap van 3 maanden / Lidmaatschap van 12 maanden

Deze voucher met code is uitgegeven door Sony Network Entertainment Europe Limited en is uitsluitend in te lossen bij de uitgevende instelling door gebruikers van 18 jaar of ouder met een SEN account (voorheen bekend als Playstation Network Account) geregistreerd in Nederland. Gebruikers meoten minstens 7 jaar oud zijn en hebben ouderlijke toestemming nodig als ze nog geen 18 jaar zijn. SEN-accounts zijn onderworpen aan de Algemene Servicevoorwaarden van SEN. Toegang tot de PlaystationPlus content/services waarop deze voucher met code betrekking heeft, is onderworpen aan de Sony Entertainment Network (SEN) Algemene Servicevoorwaarden, de Gebruiksvoorwaarden voor software en aan eventuele specifieke aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de content/services die via het abonnement beschikbaar zijn. PlaystationPlus content/services zijn afhankelijk van de leeftijd van de abonnee. Online functies van specifieke spellen kunnen na redelijke kennisgeving worden beëindigd – eu.playstation.com/gameservers. Beschikbaarheid van de service wordt niet gegarandeerd. Indien u deze voorwaarden niet wilt aanvaarden, koop deze voucher met code dan niet. Uw abonnement wordt automatisch verlengd na afloop van de abonnementsperiode in overeenstemming met Algemene Servicevoorwaarden van SEN. Als u een sub-account heeft, dient u toestemming aan de master-accounthouder te verkrijgen alvorens deze voucher met code in te lossen. Een Playstation 3, PlaystationVita, Playstation 4-systeem of ander compatibel Sony-systeem is vereist alsmede een breedbandinternetverbinding. De gebruiker is verantwoordelijk voor de kosten van de internetverbinding. Deze voucher met code is niet in te lossen voor contant geld en kan niet doorverkocht of anderszins ingelost worden. Hij wordt niet vervangen bij diefstal, of ander gebruik zonder uw toestemming en kan slechts eenmalig gebruikt worden. Hij verloopt 12 maanden na aankoopdatum. Ga voor de volledige voorwaarden naar sonyentertainmentnetwork.com/legal.

Verzilveren:

1. Maak je eigen Sony Entertainment Network Account aan op: eu.playstation.com/registration.

2. Meld je aan voor de Playstation Store of de Online Winkel.

3. Selecteer de optie codes inlossen.

4. Voer de twaalfcijferige voucher code in en selecteer doorgaan.

 

Voorwaarden Spotify Gift Card €10/€30

Door gebruik te maken van deze kaart en bijbehorende PIN stemt u in met het volgende:

1. Deze kaart en PIN kunnen uitsluitend worden verzilverd in Nederland, kunnen niet worden ingewisseld voor geld en niet worden geretourneerd of doorverkocht. 2. Om de PIN te verzilveren dient u zich als Spotify-lid te registreren en ten minste 13 jaar oud te zijn. 3. De kaart en PIN kunnen worden verzilverd voor een keuze uit Spotify Premium of Spotify Unlimited op www.spotify.com/redeem of in uw Spotify-account als u al Spotify-lid bent.4. De waarde van de kaart beperkt als volgt waarvoor de PIN kan worden verzilverd: i) €10,- 1 maand Spotify Premium of 2 maanden Spotify Unlimited. ii) €30,- 3 maanden Spotify Premium of 6 maanden Spotify Unlimited. iii) €60,- 6 maanden Spotify Premium of 12 maanden Spotify Unlimited. 5. De PIN dient binnen 12 maanden na de aankoopdatum te worden verzilverd. 6. Gebruik van de Spotify Service is onderworpen aan alle van toepassing zijnde Spotify-voorwaarden die je dient te accepteren om de PIN te kunnen verzilveren om de Spotify Service te gebruiken, zie www.spotify.com. 7. De volledige waarde van deze kaart wordt afgetrokken bij verzilvering van de PIN. Er zijn geen oplopende kortingen toegestaan en er wordt geen wisselgeld gegeven. 8. Deze kaart, PIN en de Spotify Service worden geleverd door Spotify Spotify Nederland B.V., registratienummer 34388788. Fastcard is een geregistreerd handelsmerk van InCommm. U.S. Patent No. 7,579,439.

Verzilveren:

Ga naar spotify.com/redeem om een Spotify-service te kiezen.

 

Voorwaarden Steam €20/€50

Om deze Steam-cadeaukaart te kunnen gebruiken, dien je een Steam-account aan te maken en akkoord te gaan met de voorwaarden die zijn beschreven in de Steam Subscriber Agreement, beschikbaar op www.steampowered.com/subscriber_agreement. Voor sommige games geldt een leeftijdsbeperking. Controleer games op leeftijdsbeperkingen voordat je Steam-cadeaukaarttegoed uitgeeft. De beschikbaarheid en prijzen van games zijn afhankelijk van het moment van downloaden. Gegevensverzameling en -gebruik zijn onderworpen aan het privacybeleid van Valve S.a.r.l.: http://store.steampowered.com/privacy_agreement. Deze cadeaukaart is niet inwisselbaar voor geld en mag niet worden doorverkocht. Deze kaart is jouw verantwoordelijkheid: de kaart wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of beschadiging. Deze kaart wordt uitgegeven door Valve S.a.r.l. in de EU. De verkoper  fungeert als tussenpersoon voor Valve S.a.r.l. bij het uitgeven van de kaarten. deze voorwaarden hebben geen invloed op je wettelijke rechten. Voor het gebruik van deze kaart is internettoegang vereist. Bezoek www.steampowered.com voor de systeemvereisten van Steam en de op Steam beschikbare applicaties en games. Copyright Valve Corporation. Alle rechten voorbehouden. Steam is een (geregistreerd) handelsmerk van Valve Corporation.

Verzilveren:

1. Als je Steam al hebt, ga naar de Bibliotheek-tab en klik op ‘+ Game toevoegen…’ onderaan de pagina om een product op Steam te activeren.

2. Bezoek anders www.steampowered.com/wallet.

3. Vul de verkregen portemonneecode in en volg de instructies.

4. Het bedrag wordt bijgeschreven op je account en is meteen klaar voor gebruik. Veel plezier!

 

Voorwaarden Wehkamp €10/€20/€50

De wehkamp.nl code is niet inwisselbaar voor geld. De cadeaubonvoorwaarden zijn in aanvulling op de algemene en aanvullende verkoopvoorwaarden van Wehkamp B.V. (‘wehkamp.nl’) van toepassing op de door wehkamp.nl uitgegeven cadeaubonnen die worden verkocht door wehkamp.nl en door wehkamp.nl aangewezen derde partijen.

De gebruiker van een wehkamp.nl cadeaubon aanvaardt deze cadeaubonvoorwaarden en verbind zich ertoe deze na te leven. De cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Om die reden raadt wehkamp.nl aan de voorwaarden voor het gebruik van een cadeaubon steeds te raadplegen. Bij gebruik van een cadeaubon aanvaardt de gebruiker de op dat moment geldende cadeaubonvoorwaarden. De cadeaubon kan worden gebruikt voor aankop van producten die via wehkamp.nl worden verkocht.
De exacte vervaldatum waarna de cadeaubon niet meer kan worden verzilverd, kan worden gevonden op www.wehkamp.nl/cadeaubon, door de cadeauboncode in te voeren in de saldocheker.
Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slecht één maal verstrekt. De gebruiker dient de cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan wehkamp.nl te worden verstrekt. Wehkamp.nl behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangt van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
Om een cadeaubon te verzilveren dient de gebruiker de code onder de kraslaag in te voeren bij het afrekenen van de geslecteerde artikelen op wehkamp.nl. Per bestelling kan een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen worden ingewisseld. Enkel cadeaubonnen die op wehkamp.nl zijn gekocht en die volledig intact zijn, kunnen worden geretourneerd. Cadeaubonnen kunnen niet voor reeds openstaande bestellingen gebruikt worden. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. Voor volledige voorwaarden wehkamp.nl/cadeaubon.

Verzilveren

1. Bij de kassa op wehkamp.nl voert u de code van 16 cijfers en letters in (u kunt meerdere cadeaubonnen verzilveren in een bestelling).

2. Het tegoed op uw cadeaubon wordt direct verrekend met uw bestelling (uw tegoed kunt u in een keer of in delen besteden. Mocht het saldo van je cadeaubon onvoldoende zijn om uw gehele aankoop te betalen, dan kunt u het resterende bedrag bijbetalen).

 

Voorwaarden XBOX Gift Card €10/€25

Zodra de kaart is verzilverd via je Microsoft-account in België of Nederland, wordt de volledige waarde van de code toegepast en kan de kaart worden gebruikt voor in aanmerking komende producten (er gelden uitzonderingen) die je rechtstreeks kunt kopen bij geselecteerde digitale Microsoft-winkels. In aanmerking komende producten en de prijzen verschillen per regio, apparaat en in de loop van de tijd. Geografische beperkingen, land- en saldobeperkingen, belastingen, en kosten voor internetverbinding kunnen van toepassing zijn. Voor sommige content zijn betaalde abonnementen vereist. Je moet 13 jaar of ouder zijn. Behalve waar vereist bij de wet, kunnen codes niet worden verzilverd of ingewisseld voor contanten en zijn ze niet herlaadbaar of restitueerbaar. Als je een nieuw Microsoft-account wilt aanmaken of de volledige voorwaarden wilt lezen (welke zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd) ga je naar microsoft.com/cardterms. Ongeldig daar waar verboden of beperkt bij de wet. Kaarten en codes uitgegeven door Copyright Microsoft Corp, een Washington Corporation, en/of zijn dochterondernemingen.

Verzilveren:

Online Xbox Gift Card inwisselen:

1. Ga naar microsoft.com/redeem

2. Meld je aan met jouw Microsoft-account.

3. Selecteer ‘Inwisselen’.

4. Voer de code van 25 tekens in en klik op ‘Bevestigen’.

 

Code inwisselen op de Xbox One:

1. Meld je aan bij Xbox live met jouw account.

2. Ga op het scherm ‘Home’ naar rechts naar ‘Store’.

3. Selecteer ‘Gebruik een code’ onder ‘Games’.

4. Selecteer ‘De code van 25 tekens invoeren’.

5. Voer de code in en selecteer ‘Gereed/Bevestigen’.

 

Code inwisselen op de Xbox360:

1. Meld je aan bij Xbox live met jouw account.

2. Druk op de ‘Guide’-knop op jouw controller.

3. Selecteer ‘Games en apps’ en selecteer ‘Code inwisselen’.

4. Voer de code van 25 tekens in en selecteer ‘Gereed’.

 

Voorwaarden XBOX Live Gold 3 maanden

*Games en media-inhoud zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Voor bepaalde functies zijn aanvullende abonnementen vereist en/of er gelden aanvullende vereisten. Multiplayer tussen Xbox One en Xbox 360 wordt niet ondersteund. Zie xbox.com/goldfeatures voor functies waarvoor Gold vereist is. Aanbieding voor bonusgames: uitsluitend voor betalende Gold leden. Actief Gold lidmaatschap is vereist om gedownloade Xbox One-games te kunnen spelen. Voor sommige games is Kinect en/of een harde schijf vereist. Er gelden beperkingen. Zie xbox.com/live. Kaart is niet inwisselbaar voor geld en wordt niet vervangen in geval verlies, beschadiging of diefstal.
Systeemvereisten: Xbox 360 (256 MB of meer opslagcapaciteit vereist) of Xbox One. Microsoft-account en breedbandinternet (kosten afhankelijk van de provider) zijn vereist. Bepaalde breedbandinternetverbindingen werken mogelijk niet en de prestaties kunnen variëren. Online multiplayer is niet beschikbaar in alle games. Niet alle Xbox Live-functies op Xbox 360, waaronder bepaalde apps, zijn beschikbaar op Xbox One. Voor updates, services en andere downloads zijn mogelijk meer opslagruimte, aanvullende hardware, een hogere internetsnelheid en/of toeslagen vereist. Functies en systeemvereisten verschillen per apparaat, land en periode. Niet verkrijgbaar in alle landen, zie xbox.com/live/countries. Valt onder de Microsoft-serviceovereenkomst op microsoft.com/msa.

Verzilveren:

Heb je een Microsoft-account of Xbox Live-profiel? Meld je dan aan bij je account op xbox.com/redeemcode en voer de 25-cijferige code in.

Een account nodig? Ga naar xbox.com/live, volg de stappen om een nieuw account aan te maken en voer vervolgens de 25-cijferige code in.

Ga voor meer informatie over het inwisselen van codes op je Xbox-console naar xbox.com/howtoredeem-console.

 

Voorwaarden Zalando.nl tegoed €10/€20/€50

Algemene voorwaarden op zalando.nl/algemene-voorwaarden.

Verzilveren

1. Ga naar zalando.nl of de Zalando app en log in op ‘Mijn Zalando’.

2. Kies in het linkermenu ‘Mijn cadeaubon’. Hier kan je de kortingscode invoeren en het tegoed wordt automatisch aan je account gekoppeld. Je kan de kortingscode ook inwisselen tijdens de laatste stap van het bestelproces. Voer de code in het veld ‘Kortingscode inwisselen’ in en druk op de knop ‘Kortingscode gebruiken’ Het te betalen bedrag wordt direct verrekend met je korting. Het resterende bedrag zal automatisch op je account worden bijgeschreven.